Klienthistorier

Hanne 61 år – Flyskræk. – Tankefelt terapi.

Jeg har altid været meget bange for at flyve,så jeg har aldrig fløjet på ferie.Jeg led af en flyskræk der var rigtig slem. Så her i 2008 ville min bror og svigerinde, gerne have min mand og jeg, med på en flyrejse. Det kunne slet ikke lade sig gøre med denne flyskræk. Så hørte jeg om Lone, at hun kunne en terapiform som kunne fjerne skræk og fobier.Jeg syntes at det var værd at prøve, selvom jeg var skeptisk.
Efter en samtale med Lone, blev vi enige om at jeg skulle prøve tft hos hende. Man skal have ca.3-5 behandlinger (normalt)
Jeg fik kun en enkelt tft-behandling og så var jeg faktisk kurreret. Jeg har skulle arbejde med tft hjemme, inden flyvningen og det har jeg gjort. Det sjove her er så, at min familie overhoved ikke troede på at tft kunne tage skrækken og slet ikke efter kun en behandling. De var rigtig bange for, om jeg blev hysterisk og ville stritte imod, når vi nåede lufthavnen og ikke ville med. Men jeg kunne jo det der tft og havde ingen problemer i lufthavnen. Jeg var meget rolig og slet ikke bange, så familien blev noget overrasket 🙂
Min flyskræk er helt væk, så jeg skal ud og flyve igen 😉
Mange hilsener fra Hanne.

Geert 64 år – Angst i mørke. – Tankefelt terapi.

Jeg er angst for mørke og i mørke. Jeg trækker alle gardiner for vinduerne, ved mørkets frembrud. Jeg kan ikke gå ud for en dør alene, når det er mørkt, jeg kan ikke handle, jeg kan heller ikke gå i kælderen osv. Skal jeg ud i mørke sker det kun hvis jeg har følgeskab. Jeg fik så TFT behandling hos Lone. Det må jeg sige, det går over min forstand, at samtale og tryk på punkter, kan fjerne en så slem angst. Jeg var ved fuld bevisthed undet hele forløbet, ikke i hypnose eller i meditation, bare mig selv siddende i behandling hos Lone. Jeg kan nu handle selvom det er mørkt, jeg kan køre ud på besøg og komme hjem og ind, uden angsten i mørke, jeg kan nu gå tur om aften..alene..også kl.22 uden problemer, jeg kan gå i kælderen uden følgeskab osv. Det er svært at forklare, jeg kan bare sige at det virker. Jeg har nu fået så stor selvtillid at jeg føler mig fri, jeg kan, jeg gør og jeg tør, bevæge mig alene i mørke uden angst. Gardiner bliver nu ikke trukket for, mit hjem er ikke et skjulested for mørke. Det er en stor frihed. Jeg er bare så glad. Møder jeg folk med “problemer” anbefaler jeg at de prøver TFT. Det kan jeg jo ikke lade være med, efter min succes.

Tove 64 år – Bange for mus og rotter. – Tankefelt terapi.

Jeg har siden jeg var barn, været bange for mus. Virkelig bange, så angst at jeg ikke kunne spise en skum-mus eller røre en legetøjs-mus. Selv tanken/snakken om mus, gav mig svedture. Jeg var også bange for rotter. Selv at se dem i tv, gjorde mig bange og dårlig, så jeg måtte skynde mig at slå over på en anden kanal. Det er forfærdeligt at have det sådan, det er virkeligt et stort problem som omverden ikke altid kan se. Jeg hørte så om TFT, det må jeg sige, det blev min redning, det er noget der har hjulpet mig. Min mussefobi og rottefobi blev fjernet i løbet af ca. 45 min. Efter 45 min. kunne jeg smile af mus, sidde med en tøj-mus i hånden og sidde med en silikone-rotte i hånden..det var som en levende rotte for den “bevægede” sig og halen rørte på sig. Det var virkelig grænseoverskridende og fantastisk. Dette havde umuligt kunne lade sig gøre før TFT. Jeg kan gå til steder ved vandet og se rotterne nu, før kom jeg ikke der, af samme grund. Jeg kan ikke forstå det kan lade sig gøre, at fjerne en 60 år gammel fobi, men det kunne det, det er fantastisk. Det er nu et -½ år siden og fobien er ikke kommet tilbage, den er væk for altid.
Jeg er rigtig glad og har fået det godt med både mus og rotter. De kan ikke skræmme mig mere.
Jeg kan meget anbefale andre TFT hvis de har en fobi.

J. M., 26 år – Vægtproblem. – Tankefelt terapi.

Jeg havde hørt lidt om TFT fra andre og ville prøve om det også kunne hjælpe mig. Mit ubehag var 10. Lidt senere var ubehaget 2. Det var en underlig følelse at sidde der og blive banket& Men det virker. Efter ca. 40 min. var jeg på 1 på skalaen. Jeg kan nu holde mig væk fra søde sager og har slet ikke lyst til det der er fedt. Jeg blev også kinesiologisk testet på vitaminer og mineraler. Det virker også godt, nu kan jeg komme på toilettet, og jeg er frisk og glad. Det går kanon godt, syntes at alt der er fedt, er vammelt og ingen lyst til sødt. Jeg fik også nogle sætninger jeg kunne sige hjemme og dem bruger jeg også. Det var lidt grænseoverskridende at blive behandlet med TFT, men det virker..jeg taber mig.

L. Johansen, 36 år – Mistet lyst til sex efter 2 børn på nu 6 og 8 år. – Tankefelt terapi.

Jeg blev modtaget af en glad og imødekommende Lone.
Mit problem er, at jeg ikke har lyst til sex. Jeg mister helt lysten til sex, når min mand går rundt og fløjter og gøre klar. Jeg bliver bare helt vildt irriteret.
Lone spurgte til min SUD som var en helt klar 10’er, når mine tanker var omkring sex.
Lone vendte mine batterier og spurgte ind til om mit ubehag sad nogen steder i kroppen.
Det sad helt tydeligt i min den største delle. En hel flæskesteg med hår på. Klamt.
Lone spurgte mig om jeg kunne gøre den større og det lykkedes også, men så forsvandt flæskestegen. Lone bankede videre og efter mere snak og banken forsvandt mit ubehag og jeg kunne tænke på sex uden at det vendte sig inden i mig. SUD var blevet til 0.
Jeg fik en Rosakvarts med hjem, som nu sidder ved ve. bryst.

Resultat: Jeg kørte fra Lone med en stor selvsikkerhed og jeg fortalte min mand om at jeg synes, at det var underligt at han kun fløjtede når han skulle være sammen med mig seksuelt. Det havde han ikke tænkt over. Vi fik talt om “fløjteriet” og har nu begge lyst til sex. Det går ikke stille af sig, når børnene ikke er hjemme.. skønt 😉

Lone spurgte til om der var mere og jeg kom i tanke om at jeg havde spændninger i min højre skulder. Lone spurgte ind til det og jeg fandt ud af at det føltes som en brynje jeg havde på mine skulder. Lone bankede på mig og efter et stykke tid så jeg en engel for mig som dryssede engle støv på min skulder og min spænding forsvandt. Det var en fantastisk oplevelse.
Jeg har fået en større selvsikkerhed efter at jeg har været hos Lone. Det er ok at være mig.

Lilly, 59 år – Psykisk nedkørt af familie problemer. – Tankefelt terapi.

Jeg havde det rigtigt skidt og en indre uro, der var problemer i familien, så det var psykisk jeg var ved at køre ned. Jeg var også meget nærtagende.. Jeg har så fået TFT-behandling hos Lone med rigtigt godt resultat. Jeg fik overskud og energi og en bedre forståelse. Jeg fik også en indre ro og havde det godt med mig selv uden at blive nærtagende. Jeg blev også testet for vitaminer og mineraler, som jeg så har købt, dette har også hjulpet mig frem. Det hjalp mig at få behandlingen hos Lone. Venligst Lilly 59 år.