Klienthistorier

Jane – Fibromyalgi

Hej Lone.
Lige lidt om de gode og flotte smykker. De hjælper på helbredet, man får det bare så dejligt. Det har været en oplevelse at lære magnet smykkerne at kende.

Jeg lider af Fibromyalgi og får ondt i hele kroppen og alle musklerne. Det er her at magnetsmykkerne hjælper mig, fremfor piller. Smykkerne lindre utroligt godt og det holder.

Siden jeg fik vist de magnet smykker, har jeg købt smykker hen ad vejen. Jeg har nogle armbånd, øreringe, halskæder og en ankelkæde. Jeg har købt så jeg kan skifte lidt imellem dem og alt efter om det er hverdag eller fest. Jeg har også købt den store powermagnet, til Punkt-behandling og akutte smerter.
Rigtig mange af mine smerter er helt væk, så nu kan jeg have en god hverdag. Jeg vil ikke undvære mine smykker og det skal jeg heller ikke, da de jo ikke kan skade, men de kan lindre. Det er bedre at være “afhængig” af magnetsmykkerne en af alle de stærke piller. Jeg er gået fra 4 stærke piller ned til 1 måske 2 piller alt efter kroppens “humør”.
Jeg anbefaler disse magnetsmykker til både familie og venner, fordi jeg selv har fået det så rigtig meget bedre.
Mange knus Jane.

Maja N – Hund med astmatisk bronchitis

Hej Lone.
Jeg har en lille hund med astmatisk bronchitis.
Hun har fået medicin for dette, og havde alligevel til tider, svært ved at klare agillity, som hun er rigtig meget glad for.
Da jeg hørte om dine magnetsmykker, som også var til dyr, købte jeg en til hende.
Jeg er så glad, for hun har det godt og har ikke fået medicin siden (1 år siden nu)
Hun yder mere til agillity nu og hun får ingen hosteanfald og har det helt fint og godt. Bare hun har magneten på, er hun medicinfri 🙂
Venlig hilsen Maja N

Jannie – En dårlig venstre arm.

Hej Lone.
Jeg har købt en powermagnet.
Jeg har aldrig haft søvnproblemer ej heller med tålmodigheden….MEN en god virkning har jeg dog lagt mærke til. Jeg har igennem det sidste år haft en mere eller mindre dårlig venstre arm/skulder. Den fik jeg ved forflytning af en syg ældre herre. Min makker “løftede” IKKE på “3”, men det gjorde jeg…så av av av 🙁 Jeg løftede hele 100 kg med et knæk i ryg og stor skade i min venstre arm.
Jeg kan ikke løfte min arm op vandret eller over skulderhøjde.
NU, efter at have brugt powermagneten, kan jeg mærke en betydelig bedring i min arm. Nu kan jeg løfte den over skulderhøjde…det har jeg ikke kunnet siden skaden for et helt år siden !
Jeg er dig stor tak skyldig 😉 😉 😉 😉
Mega store kram fra Jannie.

Lisbeth G – Udrensning af kroppen. uønsket hårvækst.

Kære Lone.
Du må gerne bruge nedenstående til reklamebrug. Nu er jeg nemlig sikker på at magnetsmykkerne virker. Det er helt sikkert at det er smykket der har givet mig forbedringen.

Jeg har gennemt et halvt år, gået med en halskæde med vedhæng, hvor der ialt er 3 magneter indlagt. I begyndelsen udskildte jeg affaldsstoffer på tungen i form af blister og jeg fik også bumser. Det var ret hårdt og jeg er helt sikker på at det skyldes smykket, for blister og bumser forsvandt når jeg tog smykket af. De kom og gik afhængig af om jeg havde smykket på eller ej. Jeg har testet dette i ca. 6 md.

Nu har jeg så fået den gevinst, at uønsket hårvækst er forsvundet. Også det er jeg sikker på, skyldes magneterne. For også det er afhængigt af om jeg går med smykket.
Lisbeth G

Lena. – Smerter i arm og skulder.

Hej Lone.
Jeg er meget glad for mine smykker, jeg købte i sidste uge ( armbånd og powermagnet) dog kan jeg ikke mærke noget, her en uge efter.Jeg har stadig ondt i min arm og skulder. Jeg sover med powermagneten hver nat, men syntes ikke at jeg sover anderledes. Jeg vil også sige, at jeg ikke tror på at magneterne har en virknink, men smykkerne er rigtig flotte.
Hilsen Lena

Hej igen Lone.
Nu er der gået yderlig 14 dage og jeg vil lige sige, at jeg er hjulpet med de smerter jeg havde i min arm og skulder…med hele 90%
Jeg skulle bare gå med smykkerne i en lille måned, for at mærke lindringen 🙂
Jeg går med powermagneten hver dag, på min arm/skulder. Så om jeg tror på det eller ej så HAR det hjulpet mig. UTROLIGT IK!!!
Hilsen Lena

Gerda – Energimangel – Trist

Hej Lone.
Jeg har købt en powermagnet og et armbånd, alt går godt her. Jeg er fuld af ny energi og har igen lyst til at gøre ting. Jeg er sikker på at der er magneterne der er med til at ændre både mit energi-niveau og min sindstilstand til det positive. Jeg har fået rydtet op i både huset og i sjælen.
En rigtig god ting er så kommet i kølvandet af den nye energi…jeg har i mange år været ryger og mange gange forsøgt at stoppe rygningen, dog uden held. Magneterne giver mig energien til at ville stoppe nu, jeg har slet ikke lyst til at ryge mere. Så det er mit personlige projekt nu at kvitte tobakken. Jeg kan mærke den personlige styrke magneterne giver, til at det lykkes.
Mange knuzzzz fra Gerda.

E.G – Smerter

Kære Lone Mindbjerg.
Allerede det første døgn efter at jeg havde anskaffet mig en hjertemagnet (Powermagnet) hjalp den på en overanstrengt muskel. Det har jeg konstateret flere gange, så nu går jeg med den hver dag som forebyggelse.
Venlig Hilsen E.G

Kirsten Hansen – Gigt

Hej Lone.
Mine erfaringer med magneterne.
Jeg har smerter pga. gigt i kroppen. Mine arme er ikke for gode, så jeg har købt et armbånd, som jeg skifter med, på højre og venstre arm, efter behov.
Jeg har også en fingerring som jeg kan rykke rundt med på fingerne efter hvor jeg har smerterne.

Smykkerne giver lindring til mine smerter, jeg kan helt sikkert mærke at de hjælper mig.

Powermagneten flytter jeg rundt med på hele kroppen, alt efter behov. Når jeg bla. sætter den på Solar Plexus (mellemgulvet) syntes jeg at den giver mig ro til natten, så jeg sover godt.
Om dagen bruger jeg powermagneten på mit højre knæ, som er meget plaget af slidgigt.
Powermagneten giver god lindring ved smerter og giver desuden “ro i sjælen”.
Hilsen Kirsten Hansen

Margrit 59 år – Forhøjet hæmoglobin. (øget risiko for blodpropper)

Hej Lone. Du sagde at man kunne se på blodprøver, at blodet blev bedre/renere når man gik med magnet-smykker. Jeg har nu set på datoerne for de blodprøver jeg talte om, der har ændret sig efter brug af magneterne. Jeg er nu 59 år, og har siden barndommen/ungdommen haft et forhøjet hæmoglobin tal. Normalværdier ligger imellem 7,1-9,6 – og mine værdier har altid ligget på mellem 10,4 -11,6 Hæmoglobin ( de røde blodlegemer transporterer ilt rundt i vævene og kuldioxid væk fra vævene) har således været i overtal, hvilket medfører “for tykt blod” og dermed øger risikoen for blodpropper. Lægerne har aldrig kunne finde en egentlig grund til det forhøjet tal, men mente at det skyldtes tobaksrygning….selvom jeg ikke røg som barn eller ung. I slut 2009 fik jeg igen tjekket hæmoglobin tallet – og da var det som vanligt forhøjet 10,6.                                                                                                                                                    Den 18/3.10 begyndte jeg at bruge 2 magnet armbånd i dagtimerne – og den 20/4.10 var hæmoglobin tallet faldet til 8,8   Lægerne mente at det måtte være en fejl, så jeg skulle komme til ny blodprøve – Den 22/6.10 blev hæmoglobintallet så tjekket – og da var det faldet til 8,6    Disse værdier er jo inden for normal området – for første gang i mere end 40 år. Der er ikke fundet andet overhoved, som kunne være årsagen til det nu normale hæmoglobintal.

Den eneste tænkelige forklaring, er brugen at magnet armbåndene – og med de normale værdier, har man lov til at konkludere, at den øgede risiko for blodpropper på grund af forhøjet hæmoglobin, dermed logisk må være faldet.                                                                                           Jeg fik også “ordre” på (på sygehuset) at jeg ikke måtte tage mine armbånd af.                              Lone, jeg kan dokumentere ovenstående tal, så i er velkommen til at bruge mine oplysninger i jeres arbejde. Mange hilsner Margit Lynn Tarby

Casper 5 år.  – Sover dårligt om natten, vågner tit.

Hej. Min søn sover meget uroligt og vågner flere gange om natten. Der er tendens til ADHD. Jeg hørte om magnet smykkerne på en smykkefremvisning. Jeg ville prøve om et armbånd, kunne hjælpe min søn. Allerede den første nat sov han bedre og fra dag 1, har han sovet roligt og vågner ikke  mere om natten, her 6 md. efter. Jeg er sikker på at det er magnet armbåndet der har hjulpet, for han er så lille og ved intet om magneter, så det er ikke bare troen der flytter bjerge og heller ikke skuespil. Casper fik dog også ekstra energi om dagen…det havde han ikke brug for. Så nu er armbåndet, blevet hans nat-armbånd, sammen med nattøj. Det har bare været en gave, at købe det armbånd. Hilsen Caspers mor.

Karen 50 år  – Psoriasis.

Jeg har psoriasis på kroppen og i hovedbunden. Jeg er virkelig plaget af det, og mistet meget af mit hår. Jeg købte en MAGNETPIND, da jeg havde læst i din bog, at vandet blev som regnvand, blødt og tilført energi, via magneten. Magnetiseret vand er bedre for kroppen at optage og det virker på dårlig hud. Efter et par md. hvor jeg kun drikker væske, hvor magnetpinden har været i, fik jeg det bedre og bedre med min hud/psoriasis. Jeg købte bogen, og læser at man skal vaske håret med vand, hvor magnetpinden har stået i, for at opnå optimal lindring på psoriasis i hovedbunden. Og det må jeg sige…det virker. Mit hår er kommet tilbage og psoriasis er minimal i forhold til det der var. Jeg lånte min magnetpind ud til en veninde….efter 3 uger, måtte jeg bede om at få den tilbage, nu blev min psoriasis forværret og jeg tabte igen en del hår. Min veninde havde desværre lånt min magnetpind ud, så jeg kunne først få den om 14 dage….den var i Jylland…Så jeg måtte købe en ny magnetpind, da jeg ikke kunne vente…og kun få dage efter, lindrede det min hovedbund og jeg tabte mindre hår. Jeg kan kun anbefale magnet pinden og smykkerne. Hilsen Karen. M.