Magnetterapi

Har du lyst til at se/høre om Magnetix-wellness magnet-smykker og hvad de evt. kan gøre for dig. Så er en fremvisning noget for dig, vi kommer til din adresse og fortæller samt viser smykkerne frem. Du inviterer ca. 8-12 personer og så får vi en hyggelig aften. Du bestemmer selv om du vil servere kaffe/te med/uden kage. Både mænd og kvinder er velkomne, rigtig mange mænd bruger smykkerne og de vil gerne med til fremvisninger. Så til smykkefremvisning kan du invitere kærester, ægtepar, din mor,far, søster, bror, nabo og kollegaer osv.
Flere læger giver udtryk for, at de er glade for at deres patienter bruger magnetterapi til lindring af smerter og personlige problemer (psykisk ubalance). Rigtig mange bruger magnetterapi til at lindre smerter, dårligt humør, gigt/slidgigt, hovedpine, træthed, energimangel, manglende overskud, dårlig selvtillid, psykisk ubalance og meget mere. Holder du en fremvisning, modtager du et gavekort på mindst 200 kr til Energetix smykker. Har du selv lyst til at tjene lidt ekstra lommepenge og kan du lide at møde nye mennesker, så kan vi også hjælpe dig igang som forhandler. Kontakt os på lone@livsterapeut.dk eller 30270012/30276105 Vi kører på Sjælland og Lolland samt Falster.
Er du blevet nysgerrig, så kan du læse mere uddybende om magneters virkning, herunder..

Kunne du tænke dig selv at sælge disse fantastiske smykker, så har vi meget brug for dig. Har du lyst til at møde nye mennesker, vil du tjene lidt ekstra, så kontakt os for yderlig info. Der er ingen dyre opstart/indvisteringer, gebyer el.lign. Du skal bare have lysten/viljen og så hjælper vi dig.
Venligst John og Lone.

Sådan virker magnetterapi:
Menneskene skaber selv svage magnetiske felter. Disse skabes af cellernes kemiske reaktioner og ionstrømmene i nervesystemet. Allerede i 1952 blev dette elektromagnetiske felt, bedre kendt som den menneskelige aura, fotograferet af Dr. Seymion Kirilan med et nyudviklet højfrekvens kamera.

Kroppen består af celler og alle cellerne består af komponenter, der har en elektrisk ladning. Ladningerne er i konstant bevægelse i cellerne og danner derved magnetiske kræfter. Dette er ved videnskabelig forskning bevist. Når man tilfører magnetisme, der bevæger de elektrisk ladede komponenter i cellerne, kan man styre cellernes livsfunktioner. I sygdomsramte områder har mange partikler svækkede ladninger. Det bevirker, at cellernes stofskifte nedsættes. Tilførsel af ilt og næringsstoffer reduceres og der lagres affaldsstoffer i cellerne.
Behandling med magnetfeltterapi påvirker cellerne og partiklerne genoplades. Blodårerne udvides af den elektromagnetiske påvirkning, gennemløbsmodstanden i årerne nedsættes og blodcirkulationen kan øges op til 400%. Dette er bevist og dokumenteret af Loma Linda sygehuset i USA. Det medfører et øget stofskifte i cellerne og en øget iltning. Den øgede cirkulation fører også til en mere effektiv udskilning af affaldsstoffer og reducering af kolesterol og kalkaflejring i blodkarene. Enzymaktivitet og hormonproduktion stabiliseres, syre og base balancen i kroppen bedres og magnetfeltterapi beroliger det autonome nervesystem og stabiliserer de indre organers funktioner. Immunforsvaret vil fungere bedre og sygdomme (smerter) vil derfor forsvinde hurtigere.
Terapien bruges i behandling af reumatiske sygdomme, migræne, søvnløshed, cancer, forstyrrelser i blodcirkulationen, benbrud, smerter og stress fra omgivelsernes påvirkning. Man mener at magnetfeltterapi modvirker hovedpine, svimmelhed, muskelstivhed, brystsmerter, søvnløshed, forstoppelse og almen udmattelse. Organismen som helhed kommer i bedre balance (syre/base). Det er overskuddet af syre, der giver smerterne. Terapien styrker immunforsvaret, der bedre nedkæmper sygdommene.
Disse effekter opnås alene ved brug af magnetprodukter med de pateterede (CRP) ” Central Reversible Polaritetsmagneter, der bruges på kroppen eller til at ionisere vandet vi drikker.

Idræt:
Mange idrætsskader kommer som en følge af en for høj produktion af mælkesyre, der medfører en hæmmende virkning på kroppens pH-balance og det får hjernen til at opfatte dette som smerte. Magnetterapi giver en øget gennemstrømning af ilt, væsker og gasser i cellerne.
Det øgede ilt niveau i cellerne reducerer betændelser og normaliserer kroppens pH-værdi.
For cellerne er det vigtig at have den korrekte pH-balance, men pH-niveauet kan kun neutraliseres ved bevægelser af elektroner ind og ud af cellerne. Derfor kan en syreholdig celle (lav pH) blive neutraliseret ved at acceptere elektronerne og en alkalin celle (høj pH) kan neutraliseres ved at afgive elektroner. Bevægelser af elektroner i kroppen er det fundamentale indenfor magnetterapi. Med andre ord uden bevægelser af elektroner kan pH-niveauet ikke ændre sig og man føler ingen bedring.
Ved at øge cirkulationen til og rundt om skadestedet, kan smerter lindres og healingprocessen øges. Magnetterapi forkorter restitutionstiden efter træning, konkurrencer eller sygdom og øger også energiniveauet.

Mange forsøg har vist, at mennesker og dyr ikke kan trives hvis der er underskud af den naturlige jordmagnetisme (Magnet-mangel syndrom). Astronauter har kunstige magnetfelter i deres sovebrikse og indsyet i deres dragter, idet der i det ydre rum INTET jordmagnetfelt findes.
Forsøg med dyr viser helt klart at når disse tvinges til at leve i et jernbur med 30 cm. tykke stålvægge, hvorigennem intet magnetfelt kan trænge, pådrager de sig hurtigt en række sygdomme, og dør i løbet af kort tid.
Hvis man gør det modsatte, nemlig lader syge dyr opholde sig i bestemte typer magnetfelter, bliver de raske. Denne opdagelse er blevet til vore dages magnetterapi kliniker, hjemmebehandlings apparater og magnet topmadrasser.
Kilde: MVDr. Vaclavek: Magnotherapy the pHacts. Ron McAndrew – Idrætsleder og leder for det engelske landshold.

Magnet-terapi.
Ny forskning har antydet, at akut, lokaliserede statiske magnetfelter kan bidrage til at reducere
hævelse, når den anvendes umiddelbart efter en inflammatorisk skade.
Et eksempel på en akut magnethjælp, kunne være en Powermagnet fra Energetix
Et team fra University of Virginia i USA offentliggjort sine resultater i det amerikanske Journal of Fysiologi.
De viste, at magnetisk behandling reducerede inflamatoriske hævelser i dyr. Det blev også vist, at hævelse delvist blev stoppet, hvis magneter blev anvendt umiddelbart efter fysisk traume, som slag, fald m.m.
Forsker, professor Thomas Skalak kommenterede: “Hvis en skade ikke svulme op, vil det helbrede hurtigere – og personen vil opleve mindre smerte og bedre mobilitet. ”
Undersøgelsen, af de magneter, der blev anvendt, viste at de var ca. ti gange stærkere end dem, der anvendes til legetøj og på tavler/køleskabe osv..
I fortiden, har der været påstande om, at magneter kan også være nyttige i at behandle symptomerne af arthritis.
En Arthritis Research Campaign talsmand sagde, at deres lille forsøg med at teste effektiviteten af magnetisk terapi på knæsmerter havde vist, at behandling virkelig hjalp. Forskerene som foretog undersøgelsen, var i tvivl om dette skyldtes en kombination af magneter eller placebo virkning.
Der forskes fortsat i magneter, men kun i det små, da der ikke er penge til og i magneternes virkning på den fysiske krop.

RؘDE BLOD CELLERblodceller_1

Dette er røde blodceller. De ligner en doughnut uden hullet og fører ilt til og fjerner kultveilte fra kroppen. Der er ca. 5 million per kubik millimeter blod.

 

 

blodceller_2

Dette billede viser røde blodceller i “pengerulle” formation. Cellerne klistrer sammen og nedskærer voldsomt den åbne overflade af hver celle, der er ledig til at absorbere ilt og næring.
“Klisteret” er fibrin.

 

blodceller_3

Billedet til højre viser resultatet af magnetisk behandling. Hver blodcelle er helt klar til at absorbere maximum mængde ilt fra lungerne, føre den til kroppens væv, udskifte den med kultveilten og føre det tilbage til lungerne.
Hvorfor bør man drikke magnetiseret vand?

Naturligt kildevand er sundt, fordi det indeholder mineraler og er blevet påvirket af jordens naturlige magnetiske felt.
Desværre er det sandsynligt, at det vand, der kommer ud af vandhanen, er blevet behandlet og genbrugt så mange gange, at dets “naturlige” magnetisme er gået tabt.
Molekylerne i vand fra hanen “klumper” og har mistet deres elektriske spændning, hvilket betyder, at vandet ikke kan trænge ind i cellerne og hjælpe til med at fjerne affaldsstoffer.
Magnetiseringen af vandet løsner molekylerne, ioniserer (“oplader”) dem og genskaber deres oprindelige elektriske spændning, så vandet nu er i stand til at fremme udskylningen af affaldsstoffer fra cellerne.

Magnetix-Wellness har derfor udvilket en “vandpind” som er kraftig nok til at styrke 1,5 liter vand. Denne “pind” fås med forskellige mønstre/figurer i toppen og burde forefindes i et hvert hjem.

Det har vist sig, at der dannes mindre tandbelægning, når der bruges magnetiseret vand til tandpleje, og at det virker forebyggende mod mineralmangler.
Magnetiseret vand er sundt at drikke for alle, også for babyer og små børn, modsat filtreret vand, hvor blødgøringsfiltre fjerner kalk og magnesium og erstatter dem med natrium.

Magnetisk styrket vand er med til at bevare kroppens naturlige pH.

Magnetiseret vand er også med til at øge velvære og giver energi.

Magnetix-Wellness magnetsmykker har hjulpet rigtig mange og tåles af både mennesker og dyr.
Smykkerne kan lindre, ikke helbredde. De kan ikke skade, der kan ikke overbehandles.
Folk med PACEMAKER er den eneste gruppe der ikke må anvende nogen former for magnetterapi, uden accept fra lægen. Desuden anbefales gravide også at spørge deres læge til råds.
Du skal altid følge din læges anvisninger.
Se de flotte sunde magnetsmykker her: www.lone.magnetix-wellness.com