Hvem er jeg?

Jeg er en kvinde fra 1958 med 3 børn og mand.lone2

Jeg tager løbende kurser og er opdateret inden for mine felter. Jeg arbejder med helheden i krop og sind, samt ser efter årsager og virkninger, så det ikke kun er en symptombehandling, men en helhedsbehandling. Krop og sind hænger sammen og healer bedst ved at jeg kommer “hele” vejen rundt.
Mine uddannelser: 1978 Sygehjælper hvor jeg har arbejdet på Rigshospitalet på forskellige afdelinger bl.a. børneafd., Mave/tarm kirugisk. Lungeafd. Afd. for for tidlige fødte. Barselafd og Psykriatisk afd.
1995 Fodterapeut, 2004 Reiki Healer, 2004 Hjertehealer, 2005 Krystalhealer, 2005 Inkakihealer, 2007 TankeFeltTerapeut, 2007 LivsstilsKonsulent incl. Kinesiologi.

Jeg er virksom og selvstændig med det hele, bortset fra sygehjælper,
som dog har givet mig en stor viden som jeg bruger i mine andre erhverv.
Jeg vil møde dig hvor du er nu. Hjælpe med at afdække udfordringer og mål,
som skaber glæde og fremgang og ikke mindst sundhed.
Jeg tager udgangspunkt i dig, lytter til dig og sammen finder vi frem til den behandling
der passer dig bedst.
Der er muligheder for at få “arbejdsredskaber” med hjem som du kan bruge i dit tempo og ved dit behov. Mulighederne er mange, det er bare at tage chancen. Vil du videre, kommer du videre.
Jeg kan selvsagt ikke give 100% garanti på nogen behandling, ligesom lægen ikke giver garanti på at medicinen virker eller at en operation lykkedes uden risiko.
Jeg kan dog love at du kan komme langt ved at både krop og psyke behandles under et.
Dermed ikke sagt at du er psykisk syg, absolut ikke.
Det betyder bare at helheden behandles og ikke kun symptomet…
Behandlingerne er for alle, fra 0-100 år og både han og hunkøn.
Alle behandles med respekt og fortrolighed. Jeg har som alt andet sundhedspersonale, tavshedspligt.

Inden for fodterapi er jeg ca. 1-2 gang årligt på kursus. Det omhandler alt om fødder og indlæg samt om Diabetes. Desuden får jeg løbende materialer fra de respektive folk inden for disse områder, hvilket også fremmer min viden, som jeg kan videregive til dig.

Jeg er desuden medlem af TankeFeltTerapi gruppen. Vi er nogle stykker fra Lolland og Falster, som på skift mødes hos hinanden, med 1½-2 md. mellemrum. Løbendende bliver vi opdateret omkring tiltag og nyheder, så vi hele tiden er opdateret. Det betyder også at vi er hinandens sparringspartner, så kan vi yde dig den bedst mulige behandling. Ind imellem vil der blive arrangere foredrag og vi vil ligeledes deltage på messer. Må lys og fremgang være din følgesvend.

Venlig hilsen
– Lone Mindbjerg