Krystal Healing

Man får hjælp/energi fra krystaller, med forskellige virkninger.
Man kan oplade krystallerne med det der er brug for, af energi.
Krystallerne lægges omkring eller på kroppen.

Krystallerne kan ud over at bruges under healingen også bæres direkte på kroppen.
De kan sættes fast med englehud og for kvinders vedkommende, lægges i BH’en. De kan også lægges i lommen, tasken, pungen osv. De giver energier og støtter hvor der er behov for det.
Der er forskellige sten til forskellige ting. Lån evt. en bog på biblioteket hvis du vil vide mere om sten, lige nu og her. Der er sten for “flere” penge, bedre helbred, mere kærlighed osv. Du har måske set flere som bruger en ROSA KVARTS foran sin computer, til at filtrere skadelige stråler fra.
En del krystaller kan også lægges i 1 l. vand natten over, og så drikkes den næste dag, der findes en hel chackrakur med sten, som tager 28 dage at gennemføre.
Krystallerne kan også lægges i din bedste madolie eller salatolie osv, så afgives energien til olien og du får den så når du spiser din mad/salat med olie på.
Der ud over kan krystallerne også bare stå fremme som pynt og afgive energi til rummet, eller modsat, fjerne dårlige energier fra rummet.

Man kan forstærke en stens eller krystals energi, ved at lægge en bjergkrystal ved. Det gælder både på kroppen, i olien, i vandet og som pynt. Bjergkrystal virker også fantastisk alene dog er det en rigtig god “forstærker” til alle de andre sten/krystaller. Når du kigger på sten og får lyst til at købe en, så lyt til din intuition og vælg stenen med venstre hånd. Noget meget vigtigt er at det ikke kommer an på at få den smukkeste sten… Den mest “grimme” kan være den der indenholder mest energi. Så vælg med intuitionen, hjertet og venstre hånd. Den sten som tiltrækker dig, er den din krop/sjæl har brug for lige nu, uanset farve,størrelse og facon.

En fantastisk bog om sten og krystaller kan købes i boghandelen nu. Der står alt hvad der er værd at vide om sten og krystaller, lige nu og her, og så kan den ligge i tasken, er nem at have med rundt. Forfatter: Jette Holm. Krystalnøglen 5. udgave af forlaget Sphinx ISBN: 87-7759-291-3