Klienthistorier

Pia – Maveinfektion.

Kære Lone
Jeg tror faktisk du er i stand til at udrette mirakler. Som eksempel på dette vil jeg fortælle om en maveinfektion jeg fik sidste påske. Jeg havde det virkelig dårligt, diarre, opkast og mavekramper. Blev enig med mig selv om, at du skulle have chancen for at hjælpe mig inden jeg kontaktede en læge. Inden du “gik på” mig med fjernhealing, som jeg i øvrigt varmt kan anbefale, var jeg så syg, at min mand bad mig kontakte lægen ellers turde han ikke lægge sig til at sove. Mine børn var også tydeligt bekymrede de var bange for at jeg skulle dø eller på sygehuset, så jeg må have set skidt ud. Da du var færdig med at “fordrive” infektionen, havde jeg det som om jeg var født på ny. Jeg var tydeligt lettet for smerter og var kun en smule øm i maven pga. de udtømte tarme. Jeg kan huske at du fortalte bagefter, at du havde været så dårlig af at behandle mig, at du var ved at besvime. Det er bare fantastisk at det kan lade sig gøre.
Du har ligeledes været på mine børn, også med fjernhealing og jeg kan tydeligt mærke at de har fået mere ro på. Det der er så fantastisk er at der bliver sendt små beskeder til os, beskeder du får under healingen, så jeg blandt andet blev bekræftet i at jeg er en god nok mor. Min søn har efter 3 behandlinger været renlig i en hel måned efter at have gået og lavet lidt i bukserne. Jeg er sikker på, at det er dig, som har hjulpet ham og er dig yderst taknemmelig.

Jeg er glad for at jeg kender dig og dine evner og anbefaler dig gerne.
Mange knus
Din taknemmelige klient

Emma, 2½ md. – Forstoppelse og smerter.

Kære Lone
Her er en lille ting fra mig, da jeg er dig meget taknemlig, for at du har healet mig.
Jeg kom meget hurtigt til verden og begyndte at få modermælkserstatning efter en uge, det fik jeg meget forstoppelse af og måtte på sygehuset. Jeg pressede og pressede og græd hele tiden for der kom jo ikke noget ud, men det sagde lægerne var helt normalt. Det troede min mor ikke på så derfor begyndte jeg at få massage og zoneterapi, det fik min mave igang igen, men jeg græd stadigvæk meget. Min farfar kom og fortalte mor og far om dig, så det måtte vi bare prøve. Den første gang du gjorde det, fortalte du min mor at jeg var skæv i nakken, som strålede med smerter ned til lysken og skulle prøve en kiropraktor og det gjorde vi så. Hun satte min nakke på plads og nogle “nerver” i rygsøjlen, nej hvor fik jeg det dejligt, den sidste gang du healede mig, sagde du at nu var jeg blevet fin igen. tænk at det kan lade sig gøre med kun 3 gange, det er dog fantastisk. Idag har jeg det rigtigt godt, jeg presser stadig meget og græder når jeg skal af med det, men ellers er jeg en glad og meget rolig pige. Jeg skal holde barnedåb hvor jeg skal hedde Emma, det glæder jeg mig til.
Tusind tak for hjælpen
Knus Emma

Ps. det er godt for min mor at vide at hun altid kan ringe til dig.

Mathias, 1 år – Vågner for tidligt.

Tak fordi at du gider at heale mig, min mor er glad, for så sover jeg så dejligt længe om morgenen. Jeg plejer at vågne kl. 6 men nu idag efter du healede mig igår, er kl. 8 og jeg sover faktisk endnu. Så min mor har ryddet op og pudset vinduer, for vi får mødregruppen på besøg idag kl. 10. Far er smidt på arbejde. Tak for al den healing du har givet mig.
Muss fra Mathias.

Betina – Stresset og og uro i sindet.

Hej Lone
Jeg vil bare lige give en opdatering af hvordan det er gået efter jeg fik healing for stress og uro. Jeg synes ikke rigtigt jeg kunne mærke noget de første 2 dage men jeg synes så nu at jeg har et større overskud til børnene, og er mere klar omkring tingene, min mand synes jeg er blevet mere rolig og mere fattende altså mere opmærksom og forstående, men de sidste 3 dage det er 3. dagen i dag der har jeg rendt på toilet hele tiden med en form af diarre, men det skylles jo affaldsstofferne ikke? Jeg kan mærke at der er sket noget nu og jeg tror bestemt ikke det er sidste gang jeg vil aflægge et besøg.
Mvh. Betina.