ACUTECH

Introduktion
Helende berøring er gennem årene blevet mere og mere udbredt, da der ses en stigende forståelse for at mennesket er mere komplekst sammensat end til det blot at besta af en fysisk krop.

End god sundhedstilstand opnås ved at pleje den fysiske krop med rigtig ernæring og bevægelse og gennem at skabe balance og harmoni i følelser og tanker.

ACUTECH
En helt ny helende behandlingsform, som udføres gennem en blid berøring på kroppens akupunkturpunkter uden brug af nåle eller hårde tryk.

Den helende energi i ACUTECH varieres i virkning gennem farvevalg og breder sig gennem meridianerne med påvirkning af organer, følelser og tanker.

Herved opnås en helt speciel holistiske effekt, som fremmer kroppens og sindets egen evne til at helbrede sig selv.

Den energieffekt der er i ACUTECH øger med det samme livsenergien og giver sindet overskud til at håndtere nutidige følelser og tankemæssige problemer og løsner gamle mønstre i sindet, så disse ikke hæmmer det vigitge energi-flow i kroppen.

Udvikling af den ny metode
ACUTECH er udviklet af Jonna Trans Jøgensen og Jørgen Rafael Jørgensen i 2005. Energistrømmen i metoden er modtaget af Jonna Gennem universelle impulser – til på en anden måde – at behandle gennem aku-punkterne, som er veldefinerede og anerkendte som behandlingsmetode.

ACUTECH sammen med andre behandlinger?
ACUTECH er meget velegnet i kombination med andre metoder: Tankefelt Terapi, zoneterapi, massage eller andre terapeutiske behandlinger.

ACUTECH er for alle aldre
Børn som voksne og virker selvom man evt. ikke tror på det. Det er altså ikke hokus pokus men akupunktur punkter der stimuleres og “åbner” energibanerne til de forskellige organer samt til sindet.

ACUTECH kan bruges til både nær- samt fjernhealing.